Оптимизацията Ви остава завинаги в пространството!!!

Реших най-после да напиша няколко реда за фирмите, които не спират да оферират нас и клиентите ни, за SEO оптимизация.

scam alert seo zavinagi

Цялата публикация може да прочетете на – http://www.nikolaminkov.com/2015/02/17/optimizaciata-si-ostava-zavinagi-v-prostranstvoto/

Advertisements

5 thoughts on “Оптимизацията Ви остава завинаги в пространството!!!

  1. Здравейте,
   Аз също се занимавам с дигитален маркетинг, но не говоря на хората глупости, а това за оптимизацията съм го чувала и преди. Хората искат да си плащат на каталози и подобни като тези фирми, защото според тях е СУПЕР ЯКО!. Извинявай кое е якото ,че ти взимат парите и нищо не правят, това ли му е хубавото ?! Аз правя лични срещи с клиенти и бъдещи клиенти защото подобен тип услуга не се предлага по телефона,а на лична среща да обясниш какво правиш и да го представиш със страст. Случвало ми се е фирма Х да ми откаже защото съм искала малко пари за услугата, която предлагам. Тъпо е ,че такива фирми ни взимат клиентите и после защо хората не вярват. Има много какво да кажа по темата.

   Like

 1. Здравейте,

  И на мен ми се обадиха преди месец, за да ми предлагат оптимизация в Google, само че не им се вързах. Целия репортоар беше почти същия какъвто го описвате от преди 1 година, само дето стойността сега е 124 лв. На мен ми се обади Мария Салич и ми говореше за мобилно търсене и как фирмата ми не излизала при търсене в Google. Даже и оферта ми изпратиха и ми звъняха като луди, за да се включвам в проекта им. Аз не се подведох, но мои познати им платиха и сега се ядосват за това си решение. Сайта им вече не е този горе, а http://www.localplus.co/. Дано повече хора видят вашата страница, за да не се подвеждат по такива измами!

  Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s