Предлагаме Ви – Google паяци – най-новото поколение реклама!

scam alert seo zavinagi

Цялата публикация може да прочетете на – http://www.nikolaminkov.com/2015/02/27/predlagame-vi-google-paqci-naj-novoto-pokolenie-reklama/

Advertisements

3 thoughts on “Предлагаме Ви – Google паяци – най-новото поколение реклама!

 1. Здравейте,

  Работя в семейна фирма и част от работата ми е да отговарям за рекламата ни. Добавям коментарът си, тъй като наистина е трудно да се филтрират всичките предлагащи онлайн реклами (обаждащи се по 3-4-ма на ден) компании. Моят вариант е да поискам писмено предложение за да не се налага да помня и обмислям всичко, което ми говорят на момента. След като получа писменото предложение по e-mail взимам решение. При кратки ровения в интернет пространството или консултиране с партньори съм намирала информация за всякакви измамни и подвеждащи рекламни предложения. Споделям Вашето мнение, че трябва да се намери решение на този проблем.

  Like

  1. Като искам да добавя, че има и такива наглеци, които след отказ от наша страна се пробват и се обаждат след месец-два да пробват отново, в случай, че съм забравила, че съм им отказала.

   Like

   1. Здравейте, радвам се че тази публикация може да Ви помогне при избора Ви на рекламна компания. За съжаление е много подвеждащо, като някой се обади и обещава невъзможни неща за кратки срокове на ниски цени. Надявам се за в бъдеще пазара да отсее тези компании, защото бизнеса в България един път е много стресиран и не отделя средства реклама, а и с тези шмекерии се стресира допълнително!!!

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s